Dit kan je verwachten!
Voor jong en oud

De fijne kneepjes van het vak

Jong en oud - iedereen kan pizza maken

Samen werken aan je eigen pizza

Alle ingredienten staan klaar - zelf glutenvrij meel

Het glutenvrijd pizza deeg is klaar om de 1e rijzing te doen

Workshop pizza maken deeg ingredienten staan klaar

230 gram deegballen - klaar om uitgerold te worden door de cursiten

Alle grote deegballen staan te rijzen

De glutenvrije pizza is uitgerold en wordt nu belegd

Alle pizza opgegeten - opruimen hoort er ook bij

Lekker bezig - beleggen met wat je lekker lijkt

Samen deeg maken - stap voor stap

Matz laat zien hoe je het doet

Ambiance - het bakken kan beginnen

Workshop 20x klaar voor deeg te maken

Deeg maken

Uitleg deeg maken

Bijna klaar om pizza te bakken

Hoe moet dat uitrollen van dat deeg ook al weer?

Je mag ook zelf de pizza in de houtoven doen

voor jong en oud

Pizza chef Matz bakt alle pizza's voor de deelnemers

Pizza uitgerold en klaar - bakken maar

Wel goed opletten - klaar binnen 2 minuten

Stretch de deegbal voor een mooie dunnen bodem - met of zonder rand mag je zelf bepalen

Bakken voor een mooi eindresultaat

Iedereen kan pizza maken

Iedereen kan pizza maken

Jong geleerd - altijd lekker
Samen genieten van zelfgemaakte pizza
Deegmeester Matz verteld precies wat er moet gebeuren
Volle concentratie
Het hele gezelschap aan de slag
De houtpellet Ooni oven aansteken
Zelf de toppings erop leggen
Knippen, rollen of snijden
Knippen, rollen of snijden
Uitrollen en beleggen klaar - hop op de schep
IMG_8676
Handwerk met super begeleiding van Matz
Pizzadeeg en ingredienten klaar om op pad te gaan
IMG_8655
IMG_8636
IMG_8652